CEB in Belgium and Luxembourg

CEB Benelux

Leidinggevenden van meer dan 10.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op CEB om onbenut potentieel te identificeren en te laten groeien. Nu aangeboden door Gartner (NYSE: IT), CEB biedt ondersteuning aan in best practices en innovatieve technologieën, om effectief talent, klanten en processen te beheren. 

Success Stories

Manage My People

Nauwkeuriger talent management mogelijk maken via inzichten en oplossingen welke afgestemd zijn op de bedrijfsprestaties en best practices. 

Plan

Metrics, externe benchmarking en inzichten geleverd via 'cloud-based' talent analytics software. Ondersteund het resultaat en verhoogd de impact van ontwikkelingsprogramma's voor het beheren van talent.  

Recruit

Het ontwerpen en uitvoeren van een nauwkeurige aanpak voor het aantrekken van het juiste talent welke het meest benodigd is voor het behalen van de bedrijfsdoelen.  

Assess

Verbeter de resultaten van uw selectieprocedure door het identificeren en selecteren van de beste kandidaten met gebruik van bewezen en wetenschappelijk onderbouwde testen en diensten welke op uw eisen zijn afgestemd.

Develop

Krijg toegang tot dynamische leerervaringen welke de belangrijkste competenties ondersteunen die onder andere nodig zijn om mid-management professionals voor te bereiden op de verschuiving van een functionele naar een puur strategische rol.

Engage

Gebruik CEB's expertise op het gebied van surveys welke gebaseerd zijn op ons unieke onderzoek met betrekking tot best practices. Hiermee kunt u inzichten over uw arbeidskrachten verzamelen en deze tegelijkertijd afstemmen op de algemene bedrijfsstrategie en het verbeteren van de bedrijfsprestaties.    

Perform

Verbeter effectiviteit, tevredenheid en het algehele resultaat met de performance management en development strategy audits, redesign en change management.

 

Marc Albert

Managing Director Benelux

Marc Albert is managing director van CEB Benelux en Nordics. Marc heeft een sterke achtergrond in ondernemerschap en het leiden van teams over diverse sectoren, waaronder het verfijnen en verbeteren van onze professionele dienstverlening in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. 

Marc was eerder directeur bij GITP/PiCompany en managing partner van twee internationale, in Nederland gevestigde executive search firma’s met focus op de IT- en telecomsector. 

Daarnaast bekleedde hij ook een aantal leidinggevende functies bij Getronics (nu onderdeel van KPN) en was hij hoofd van financiën en logistiek bij Staples. Marc heeft een MBA in bedrijfseconomie van de Universiteit van Tilburg, Nederland.

 

Evenementen

Wij zijn aanwezig op de volgende evenementen. 
 
  • CHRO Forum NL 2018 
    5 april2018. Buitenplaats Sprrendaal, Driebergen, Nederland

 

  • CHRO Day Belgie 2018 
    17 mei 2018, Kasteel Wolvenbos, Kappellen, Belgie

 

  • CHRO Summit NL 2018 
    22 november 2018, KIT Royal Institute, Amsterdam, Nederland

Opgenomen Webinars

Als u vragen hebt over een van onze diensten, oplossingen of producten, kunt u online contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Contactgegevens

Professional Information

Wij respecteren uw privacy en zullen nooit uw gegevens zonder uw uitdrukkelijke toestemming met derden delen.

Contactgegevens

Interessegebieden

Opmerkingen

Bedankt voor uw aanvraag, we komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug. 

U kunt ons ook telefonisch of via onze support website bereiken. Onze klantenservice is 5 dagen per week. 24 uur per dag geopend en wordt bemand door klantenservicemedewerkers die gezamenlijk meer dan 32 talen beheersen.

Nederland

Secoya Building 5th floor
Papendorpseweg 99
3528 BJ Utrecht
Support site
Tel: +31 (0)30 23 29 555 (of 0800-020 32 43)

België & Luxemburg

NV SHL Belgium SA
Airport Plaza Building C Kyoto
Leonardo da Vincilaan 19
1831 Diegem (Machelen)

Tel +32 (0)2 663 48 20
Formulaire informatique Support site
Client support: 0800 496 83

Member Support: email

Investor Relations

Visit Investors Site  |  E-Mail

Media & Public Relations

Visit Newsroom  |  E-Mail

Kandidaten: Bent u een test aan het doen en heeft u hulp nodig? Ga naar onze support site voor kandidaten via support.cebglobal.com/candidate

Locaties wereldwijd

Scroll, sleep en klik op de kaart om onze locaties wereldwijd te verkennen.

CEB Kantoren Verdelers